Valitut lauseet 2.0

#sisältö #markkinointi #parta #kirjat #whatnot

Palomies sammuttaa tulipaloa

Komea parta on helppo pilata kotikonstein. Kuukausien tai jopa vuosien kasvatustyö menee hukkaan näiden tehovinkkien avulla.

1. Pese parta päivittäin

Peseminen kuivattaa partaa. Varsinkin, jos käytät tavallista shampoota tai saippuaa. Myös partashampoolla ja -saippualla on sama vaikutus, vaikka jälki ei ole yhtä kamalaa. Jos haluat kuivan ja elottoman parran, pese sitä mahdollisimman usein ja kaikilla mahdollisilla aineilla.

2. Käytä hiustenkuivaajaa

Pesuaineiden aiheuttaman tuhon voi viimeistellä hiustenkuivaajalla. Fööni kuivattaa partakarvan korpuksi. Heti föönauksen jälkeen parta näyttää siistiltä, mutta pitkällä aikavälillä jälki on hirveää. Kun lämpötilan vääntää tappiin, saa maksimoitua vahingot leukaperissä.

3.Unohda partaöljy

Partaöljy on parranhoidon perusta. Öljy suojaa ja ravitsee partaa sekä pitää ihon kunnossa. Se ehkäisee kutinaa ja hilseilyä parran alaisessa maailmassa. Pestylle ja poltetulle parralle ei pidä antaa öljyn suomaa hoivaa ja helpotusta.

4. Älä harjaa partaa

Harjan käytön välttäminen tuottaa kumulatiivisia hyötyjä. Ensinnäkin harjaamaton parta näyttää epäsiistiltä. Toiseksi se mahdollistaa takkujen syntymisen. Kun parta on takussa, se pitää selvittää voimakeinoin. Näin saat partaan aukkoja ja epätasaisuuksia.

5. Rajaa kaula ylös

Parran suurin massa kasvaa leuan alle. Siksi leukaraja kannattaa nostaa mahdollisimman ylös. Varsinkin, jos on ylipainoa, sillä tämä temppu korostaa kaksoisleukaa. Liian ylös nostettu leukaraja antaa koomisen vaikutelman kaikille kasvotyypeille.

6. Muotoile parta itse

Mitä pidempi parta, sitä vaikeampi se on muotoilla itse. Tarkkuutta vaativissa toimissa ihminen on käytännössä yksikätinen. Peilin edessä on mahdotonta saada omatoimisesti symmetrinen lopputulos. Siksi ei kannata mennä parturiin, vaan hoitaa homma itse.

7. Anna parran rehottaa

Älä hoida ja ylläpidä partaa. Kun parta alkaa harottaa joka suuntaan, anna sen kasvaa. Kun parrasta alkaa nähdä läpi, se on varma merkki, etteivät karvat voi hyvin. Kun pidät pään kylmänä, saat kuivia ja kaksihaaraisia karvoja, jotka katkeilevat itsekseen.


Jälkisanat: Sinun vuorosi

Tämä lista on varmasti hyödyllinen, mutta tuskin kuitenkaan tyhjentävä esitys aiheesta. Mitä hyviä tapoja tuhota parta sinulla tulee mieleen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: